opel logo Autoriseret Opel værksted

 Fastnet 46404010  Mobil 24471847 | salg@autovaerk.dk | facebook

Vinterhjul i Vestsjælland

I vinterhalvåret bliver landskabet og vejene oftest dækket af sne. Sne giver anledning til glatte veje og derved glat føre når vi begiver os ud på vejene i frostvejr. For at sikre sikker kørsel om vinteren anbefaler vi, at få monteret vinterdæk. Vinterdækkene skal være lovlige i forhold til slidmønster. Skifter du ikke til vinterdæk vil du kunne risikere at skride af vejen og sætte din egen, medpassageres og medtrafikanters sikkerhed i fare. Loven foreskriver en dybde i mønsteret på dækkene på 1,6 mm, men vi anbefaler min. 3 mm mønster på vinterdæk, for at sikre sikker kørsel om vinteren.

vinterhjul midtsjælland

Hos Autoværk foretager vi hjulskifte og hjælper med monteringen af vinterdækkene på din bil. Vi tilbyder også hjulopbevaring og vask af hjul. Vi skifter dine dæk lige meget hvor på Sjælland du skulle være bosat. Hvor enten det er København, Roskilde, Midtsjælland og Vestsjælland herunder Frederikssund, Jægerspris, Kirke Hyllinge, Ejby, Kirke Såby, Hornsherred, Lejre eller Holbæk mm. Dækskifte foretages på vores Opel-serviceværksted i Kirke Hyllinge.

Pris på hjulskifte til vinterdæk

  • Hjulskift koster kr. 424,- inkl. moms
  • Vask af hjul koster kr. 198,- inkl. moms
  • Hjulopbevaring (1 år) koster kr. 300,- inkl. moms

Skift til vinterhjul

Oftest har folk tildens til først at skifte til vinterdæk, når frosten allerede er sat ind. På dette tidspunkt er det for sent og vi anbefaler derfor, at få foretaget skiftet i god tid. Derved er du på forkant med det glatte føre og kan begive dig sikkert ud på de snedækkede veje.

Autoværk

Hos Autoværk har vi et stort udvalg af brugte biler stående klar til fremvisning og prøvekørsel.

Vi har altid et stort udvalg af originalt tilbehør, reservedele og et velfungerende værksted med dygtige teknikere.

Vort mål er at tilbyde produkter og tjenester, som tilgodeser og overgår vore kunders behov og forventninger, så de får et bekymringsfrit bilejerskab.

Åbningstider

Salgsafdelingen

Mandag - Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07.30 - 16.00
Søndag: 11:00 - 15:00

Reservedele og værksted

Man - Tors: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00

Åbningstider jul/nytår 2018

Hele firmaet holder lukket fra d. 21. dec - 02. januar.